image/svg+xml Рецепти Свинячi Ребра в Стилi Сейнт Луiс

Свинячi Ребра в Стилi Сейнт Луiс

     

За підтримки U.S Meat Export Federation, U.S. Pork, California Wines

Інгредієнти

  • ребра свинячі - 1 смужка
  • коричневий цукор
  • чилі - 0,5 ч.л.
  • сушений часник — 1 ч.л.
  • сушена цибуля — 1 ч.л.
  • паприка — 1 ч.л.
  • сухий імбир — 1 ч.л.
  • мед
  • соєвий соус
  • соус чилі (або будь-який інший гострий перець)
  • сіль
  • перець

Кроки приготування

1

Змішайте всі сухі інгредієнти, щоб підготувати суміш для натирання ребер.

2

Зачистіть ребра від зайвого жиру та зніміть із них плівку. Коли ребра будуть зачищені, натріть їх підготовленою сумішшю спецій з обох сторін. Залиште м’ясо маринуватися мінімум на 3−4 години при кімнатній температурі або на всю ніч у холодильнику.

3

Зачистіть ребра від зайвого жиру та зніміть із них плівку. Коли ребра будуть зачищені, натріть їх підготовленою сумішшю спецій з обох сторін. Залиште м’ясо маринуватися мінімум на 3−4 години при кімнатній температурі або на всю ніч у холодильнику.

4

Потім відправте м’ясо в розігріту до 110 градусів духовку на 2,5 години.

5

Дістаньте м’ясо з духовки, акуратно розгорніть фольгу та злийте весь сік у сотейник. Це буде основа для глазурі.

6

Поставте сотейник на вогонь і випарюйте до більш темного кольору та густої консистенції.

7

Дістаньте ребра з фольги, щедро покрийте глазур’ю та відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 5−6 хвилин, щоб глазур схопилася, і з’явилася скоринка.

8

Подавати ребра можна з червоним каліфорнійським вином.

Інші рецепти

ПОПЕРЕДНІ НАСТУПНІ