Гарбузовий Панкейк з Червоною Ікрою і Соусом Дзадзікі
image/svg+xml Рецепти Гарбузовий Панкейк з Червоною Ікрою і Соусом Дзадзікі

Гарбузовий Панкейк з Червоною Ікрою і Соусом Дзадзікі

 

Рецепт надано EasyFish за підтримки  Alaska Seafood Marketing Institute

 

Інгредієнти

  • 40 г червоної ікри
  • Для панкейк: 120 г гарбуза
  • 1 яйце
  • 30 г зеленої цибулі
  • 25 г борошна
  • сіль
  • Для соусу дзадзики: 100 г грецького йогурту
  • 50 г огірка
  • 10 г петрушки
  • 5 г естрагону
  • сіль

Кроки приготування

1

Приготуйте дзадзики. Натріть огірок на дрібній тертці. Перекладіть м'якоть в сито і відіжміть сок.Нарежьте петрушку і естрагон. Додайте до огірку.

2

Підсушіть грецький йогурт. На плоску тарілку покладіть кухонний рушник або марлю, на нього викладіть грецький йогурт. Поверніть і підвісьте йогурт, щоб він підсушити, на 5-7 хвилин.

3

Приготуйте гарбузове панкейкі. Очистіть гарбуз, поріжте на дрібні шматочки і покладіть в блендер.

4

Возьмите зеленый лук, отрежьте белую часть и поместите к тыкве. В блендер добавьте муку и посолите.

5

Наріжте петрушку і зелену цибулю, також помістіть в блендер і збийте. Маса повинна вийде в'язкою.

6

Розігрійте сковороду, налийте трохи оливкового масла. Викладіть панкейк з гарбуза, розподіліть масу по всій сковороді. Смажте на повільному вогні до повної готовності, потім переверніть панкейк.

7

Зробіть соус дзадзики. Зніміть сир з рушники ложкою, перекладіть в глибоку миску, додайте м'якоть огірка, естрагон і петрушку. Посоліть і перемішайте інгредієнти, потім налийте трохи лимонного соку.

8

Перекладіть панкейк на тарілку, додайте 1 ст. л. соусу дзадзики, 2 ч. л. червоної ікри.

Інші рецепти

ПОПЕРЕДНІ НАСТУПНІ